Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Margarini kısık ateşte eritin. 2 yemek kaşığı süt ile birlikte bisküvilere ilave edin ve kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.
Krema:
2,5 su bardağı sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Kestane ve çikolata parçalarını ekleyip kaşık ile karıştırın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayın. Cheesecake'in üzerine bıçak ile 8'e dilimlenecek şekilde iz yapın.
Süsleme:
Glazür poşetini kaynatılmış ve 1-2 dakika soğumaya bırakılmış suya koyup 5 dakika bekletin. Sudan maşa ile çıkarın, kenarından kesin ve bir kaseye boşaltın. Kestaneleri glazüre bulayıp pişirme kağıdı üzerine sıralayın. Kalan glazürü pişirme kağıdından hazırlanmış huniye doldurun, ucunu makas ile kesip cheesecake'i süsleyin. Glazürü donan kestaneleri pişirme kağıdından ayırın ve cheesecake'nin üzerine, her dilime 1 adet isabet edecek şekilde sıralayın. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin. Kalıbın kelepçesini açın ve cheesecake'i işaretli yerlerden dilimleyerek servis yapın.
Kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla çerezleri kullanmaktayız. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımına onay vermiş olursunuz. Daha fazla bilgi için Gizlilik & Yayın İlkelerimizi okuyabilirsiniz.